Tech Tuesday // 14.12.2021 // Engineering Automation in de Infra

  • Software Development, systems engineering
  • Webinar
  • 14/dec/2021

Aanmelden voor dit event is niet meer mogelijk

UITNODIGING
TECH TUESDAY WEBINAR ENGINEERING AUTOMATION IN DE INFRA
14 december a.s. - 16.30 - 17.30 uur
door Mario Bastiaansen, Richard van de Laarschot en Lambert Verhagen.

Tijdens publieke infrastructuurprojecten wordt veelal gewerkt met traditionele systems engineering. Eisen worden opgesteld door de opdrachtgever; de opdrachtnemer doorloopt een aantal stadia van voorontwerp, detail ontwerp tot realisatie, gevolgd door testfases tot aan de oplevering. Dit proces bevat veel repeterende, handmatig uitgevoerde werkzaamheden, waarbij fouten kunnen ontstaan.

Gedurende dit webinar brengen we vaak voorkomende problemen in kaart en presenteren we onze visie op automatisering van dit soort engineeringsprocessen. We onderbouwen deze met een aantal concrete oplossingen. Daarnaast gaan we ook in op de toenemende complexiteit van standaardisatie van tooling, processen en producten.

Introductie Mario Bastiaansen
Met zijn achtergrond in de industriƫle automatisering heeft Mario meer dan 25 jaar ervaring in het infra domein. Deze ervaring heeft hij opgedaan in verschillende rollen waarbij hij vele aspecten binnen de Infra heeft gezien. De laatste 10-15 jaar hiervan is hij voornamelijk actief geweest in Verificatie, Validatie en Test aspecten binnen infraprojecten.

Introductie Richard v.d. Laarschot
Richard van de Laarschot leidt het Expertise Center Automation & Analytics for Verificatie & validatie (A2V2), en heeft een visie ontwikkeld voor A2V2 in het High Tech domain, gesteund op zijn meer dan 30 jaar ervaring bij diverse klanten.

Introductie Lambert Verhagen
Lambert Verhagen is technologieleider Systems Engineering. In deze rol acteert hij ook als thought leader, Zo ontwikkelde hij een visie op digital transformation in publieke infrastructure projecten en andere domeinen. Hiervoor gebruikt hij zijn natuurkunde achtergrond en 25 jaar cross domain ervaring.

Wil je deelnemen aan dit webinar?
Registreer je dan via deze link: https://attendee.gotowebinar.com/register/9053884937831780876

Ik wil er graag bij zijn!

Je bent van harte welkom! Laat hier je gegevens achter, en wij nemen spoedig contact met je op om je deelname te bevestigen.

Aanmelden voor dit event is niet meer mogelijk