Het kloppend hart van Capgemini Engineering Nederland. Een mooie open ruimte in het midden verbindt de verdiepingen met elkaar. Genoeg vergaderruimtes, uiteraard met videoverbinding om aansluiting te vinden met de rest van de wereld. Ons InnovatieLAB staat hier, meerdere projecten worden vanuit hier uitgevoerd.

Parkeren doe je voor de deur.

In het pand van Capgemini aan het Reykjavikplein in Utrecht zijn voornamelijk de ondersteunende afdelingen van Capgemini Engineering gevestigd. Het kantoorgebouw heeft een open karakter, voorzien van alle moderne faciliteiten en is goed bereikbaar zowel per openbaar vervoer als per auto.

Er is parkeergelegenheid onder het gebouw van Capgemini (ingang Reykjavikstraat).

De thuisbasis van onze noordelijke helden. Er wordt gewerkt aan projecten voor onze klanten, er zijn flexplekken en een tafelvoetbaltafel voor de nodige ontspanning.

Goed bereikbaar met het OV (op loopafstand Zwolle CS) en parkeren kan in de parking van het pand.

Bij Capgemini Engineering Helmond - gevestigd op de Automotive Campus - wordt dagelijks gewerkt aan de voertuigen van de toekomst. Hier bieden wij diensten aan op het gebied van engineering, protobouw, testing en productieondersteuning, niet alleen voor de automotive markt, maar ook aan andere marktsegmenten zoals de maritieme- en high-tech industrie.

Parkeren kan voor de deur.